20.5.2017

Belediyemiz tarafından 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle, Kütahya Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Konseri düzenlendi.
Sunuculuğunu Ceyhun Fersoyun yaptığı ve grup Yeni Türkü ekibinin verdiği konsere ilgi yoğundu.
Vatandaşlarımızın da eşlik ettiği ve Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen konserde, grup Yeni Türkü şarkılarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.
Büyük alkış toplayan konserin sonunda Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Bu anlamlı gecede şarkıları ve türküleriyle bizlere müzik ziyafeti yaşatan Yeni Türküye teşekkür ediyorum. Kurtuluş mücadelemizin ilk adımı olan 19 Mayısta gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepinizin 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Şeklinde konuştu.
Konserin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, grup Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu ve ünlü oyuncu Ceyhun Fersoya günün anısına çiçek ve çini tabak hediye etti.
Kütahya Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Konserine Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ali İhsan Ertaş, Murat Arık ve Fatih Kölgeli, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.