24.5.2017

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırımın Referandum Çalışmaları kapsamında yapmış olduğu Kütahya mitinginde Oğuzhan Gülsever ile çekinmiş olduğu fotoğraflar Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu tarafından kendisine hediye edildi.
Doğuştan yürüme ve konuşma engelli olan Oğuzhanın en büyük hayalleri Sayın Başbakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızı görmekti. Oğuzhanın Referandum mitingi öncesinde bir hayali Belediye Başkanımız vesilesiyle gerçeğe dönüşmüş ve Başbakanımızla görüşüp, fotoğraf çekinme imkanı bulmuştu.
Oğuzhanı evinde ziyaret eden Belediye Başkanımız, miting öncesi çekilen o fotoğrafları kendisine hediye etti. Almış olduğu hediye karşısında Oğuzhanın göstermiş olduğu mutluluk ailesine duygusal anlar yaşattı.
Gün içerisinde Ak Partinin seçim müziklerini dinleyen Oğuzhan, Belediye Başkanımızı da Dombranın Recep Tayyip Erdoğan versiyonuyla karşıladı.
Ziyaret esnasında Oğuzhanın tavla oynama talebini geri çevirmeyen Başkan Saraçoğlu; Sayın Başbakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerle bu milletin gönüllerini fethetmeyi başarmışlardır. Oğuzhan evladımızın bu sevgisi de toplumun sevgisinin bir tezahürüdür. Allah millete hizmet yolunda onları başımızdan eksik etmesin. dedi.
Oğuzhan Belediye Başkanımızdan ilk fırsatta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan la görüşebilmenin de sözünü aldı.