26.5.2017

Kütahya Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen 2. Ulusal Evliya Çelebi Satranç Turnuvası başladı.
Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda Üst klasman A Kategorisi 20, Orta klasman B Kategorisi 40 ve Alt klasman C kategorisi 55 kişi yerel düzeyde amatör seviyede olmak üzere toplam 115 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılış programında konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, spor yaparak kendilerini geliştirmesi bizleri mutlu ediyor. Geleneksel olarak düzenlenen 2. Ulusal Evliya Çelebi Satranç Turnuvasında yarışmacılarımızın 70i Kütahyamızdan 45 kişide diğer illerimizden katılım göstermiştir. Turnuvaya katılan yarışmacılarımızın hepsini kutluyor, Satranç Federasyonu Kütahya İl Temsilciliğine, Hakemlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum, dedi.
Konuşmalarının ardından sporcularla sohbet eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu daha sonra Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda faaliyet gösteren spor branşlarını ziyaret ederek sporcularla sohbet etti.