31.5.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatını ziyaret ederek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü; ihale aşaması tamamlanan ve 2016 yılı Mayıs ayında yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu inşaat çalışmaları hakkında Bölge Müdürü Adnan Kayımdan bilgiler aldı.
Bölge Müdürü Adnan Kayım; Hedefimiz ilimize en iyi kalitede şehrimize yakışacak teknolojik ve estetik yönden farklı olan bir idare binası kazandırmak. Orman Genel Müdürlüğünce arsa karşılığı 9.250 m2 kapalı alanı bulunan Orman Bölge Müdürlüğü binası inşaat çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bodrum + zemin ve 3 kat olmak üzere 5 kattan oluşacak idari binamız, Orman Genel Müdürlüğüne yakışır bir tesis olacak. Şu an kullanımda olan Bölge Müdürlüğü binamız günün şartlarına yetersizdi, binamızın tamamlanması ile daha iyi şartlarda ve personelimize sunacağımız konfor ile Kütahyalı vatandaşlarımıza hizmet vermeyi hedefliyoruz dedi.
Kütahyaya hakim bir yerde projelendirilen Orman Bölge Müdürlüğü inşaat alanında yaptığı incelemelerde çalışma koşulları daha iyi olan bir hizmet binasında Bölge Müdürlüğü olarak Kütahyalı vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebileceklerini belirten Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Sadece Belediyemizin yaptığı projelerin değil Kütahyaya yapılan her yatırımın her projenin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Kütahya da Ben değil Biz kavramını oluşturuyoruz. İşimiz, gücümüz, sevdamız Kütahya sloganı ile çıktığımız bu yolda tüm Kurumlar ile birlikte Kütahyanın bir adım daha ileriye gitmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz, dedi.