1.6.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Türkiyede 81 İlde eş zamanlı olarak başlattığı Çizimlerle Kırk Hadis yarışmasının ödül törenine katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Çizimlerle Kırk Hadis yarışmasının ödül töreni programı, Açılış konuşmaları, Peygamber Efendimiz (SAV) ve Hadislerinin öneminin anlatılması ile devam etti.
Çizimlerle Kırk Hadis yarışmasına Kütahya genelinde 70 öğrenci arasında yapmış olduğu çizimler ile 1. Olan Merkez Mehmet Akif İnan Ortaokulundan Mehmet Ali Coşkuna ödülünü Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu verdi.
Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; sadece dereceye girenler değil bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz gönlümüzün birincileri olmuştur. Böyle bir organizasyon düzenleyen Türkiye Gençlik Vakfını da kutluyorum, dedi.