3.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları 100. Yıl Mahallesi ile başladı.
Bu Ramazan ayında 49 Mahallemiz de düzenlenecek olan mahalle iftarlarımız 100. Yıl Mahallesi 19 Mayıs Ortaokulunda düzenlenen iftar yemeği ile başladı.
Düzenlenen iftar yemeği sonrasında çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu; Bugün bu sofralarda buluşmamızın büyük bir önemi ve anlamı var. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran 100. Yıl mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum, dedi.
Daha sonra konuşan Kütahya Milletvekili Prof. Dr.Vural Kavuncu; Kütahya Belediyemizin iftar sofralarında sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Böyle bir organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum, dedi.
İftar yemeğine; Kütahya Milletvekili Prof. Dr.Vural Kavuncu, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli 100. Mahalle Muhtarı Cengiz Bilen ve 100.yıl Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.