4.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları Zafertepe ve Siner Mahalleleri ile devam etti.
Düzenlenen iftar yemeği sonrasın konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetleri Rabbim kabul etsin. Ramazanın manevi iklimini hep birlikte yaşıyoruz. Geleneksel olarak kurduğumuz bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. Rabbim bu Ramazanı Şerifi tüm insanların birliğine, beraberliğine vesile kılsın, tüm İslam dünyasının birliğine beraberliğine vesile kılsın dedi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, Zafertepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Gözel, Siner Mahallesi Muhtarı Kadir Mandal ile Zafertepe Mahallesi ve Siner Mahallesi sakinleri yoğun katılım gösterdi.