5.6.2017

Kütahya Belediyesi Rahmet ve Bereket Ayında Birlikte Kütahyayız sloganı ile geleneksel olarak her yıl düzenlediği mahalle İftarları programı tüm hızıyla devam ediyor.
Mahalle iftarlarımız 100. yıl, Zafertepe ve Siner mahalle sakinleri ile yapılan iftarlar sonrası bu kez Dumlupınar, Ağaçköy, ve Hacı Azizler mahallelerimizde gerçekleştirildi
İftar programlarında konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Bugün evinize gitmeyip bizimle aynı iftar sofrasına oturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz bizimle, komşularınızla birlikte olmayı seçtiniz. Allah bu kardeşlik, birlik ortamını ülkemizde daim kılsın. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermesin, dedi.
Dumlupınar, Ağaçköy, ve Hacı Azizler mahallelerimizde gerçekleştirilen İftar programlarına Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık ile Fatih Kölgeli, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Güngör, Ağaçköy Mahallesi Mehmet Işık, Hacı Azizler Mahallesi Muhtarı Salih Kotuk ile Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.