6.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri ile devam etti.
Bu Ramazan ayında 49 Mahallemiz de düzenlenecek olan mahalle iftarlarımız Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri için Salı pazarında düzenlenen iftar yemeği ile devam etti.
Düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş" olan Ramazanını ayımızı kutluyorum. İftarınız mübarek olsun. Rabbim iftarlarınızı kabul etsin. Sizlerle böyle anlamlı bir ayın içerisinde, bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar sofralarımıza katılan Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri sakinlerimize teşekkür ediyor, Ramazan ayımızın mübarek olmasını diliyorum, dedi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu. Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli Yunus Emre Mahalle Muhtarı Osman Altıntaş, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Mustafa Çakır, Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.