7.6.2017

Kütahya Belediyemizin her Ramazan geleneksel olarak düzenlediği personel iftarı gerçekleştirildi
Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğinde Belediye Başkan vekili Galip Gültekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, İftar öncesi masaları tek tek dolaşarak personelimiz ve aileleriyle sohbet ederek hayırlı Ramazanlar diledi.
İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkanımız personelimiz ve aileleriyle sohbet ederek hayırlı Ramazanlar diledi.
İftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, bu sene personel aileleri ile birlikte iftar yapmaktan onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyereki, Ramazan ayında ülkemize bol bol dua edelim. İnşallah hep birlikte Kütahyamıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ben buraya gelip sofralarımızı güzelleştiren Personelimize ve değerli ailelerine teşekkür ediyor hayırlı Ramazanlar diliyorum dedi.
Personel İftar yemeğine, Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, daire müdürlerimiz, personelimiz ve aileleri katıldı.