8.6.2017

Kütahya Belediyemizin her Ramazan geleneksel olarak düzenlediği personel iftarı gerçekleştirildi
Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar yemeği öncesi Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, masaları tek tek dolaşarak personelimiz ve aileleriyle sohbet etti, hayırlı Ramazanlar diledi.
İftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtulu olan Ramazanın ayımızı kutluyorum. Çalışanlarımız ile bir aile anlayışı içerisinde çalışıyoruz, birlik ve beraberlik içerisinde Kütahyaya değer katmaya devam edeceğiz. Ben buraya gelip sofralarımızı güzelleştiren Personelimize ve değerli ailelerine teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum dedi.
Personel İftar yemeğine, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli ile Ali İhsan Ertaş, daire müdürlerimiz, personelimiz ve aileleri katıldı.