9.6.2017

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlunun Başkanı olduğu 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından iftar yemeği düzenledi.
İftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Organize Sanayi Bölgesi hakkında davetlileri bilgilendirdi. 30 yıldır yerinde sayan 1. OSBnin yüzde 95 doluluk oranına ulaştığını söyleyen Başkanımız, 78 firmanın faaliyette olduğu 7300 kişinin istihdam edildiği 1. OSBde bugün 78 firma ve 7300 çalışana ulaşıldığını belirtti. Şehrimize yatırım yapacak yatırımcıların başımızın üstünde yeri var diyerek istikrar için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
1.Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen iftar programına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şükrü Şentürk, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda işadamı katıldı.