9.6.2017

2016-2017 eğitim-öğretim yılı sona erdi. Kütahyada 93 bin 348 öğrenci bugün karne aldı.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu da İl protokolü ile birlikte Çinigaz Doğalgaz Sevin Akdoğan İlkokulunda eğitim gören 230 öğrencinin karne heyecanına ortak oldu.
Başkanımız sınıfları tek tek gezerek öğrencilere karnelerini teslim etti. Öğrencilere karne ile birlikte kitap da hediye edildi. Karne dağıtımının ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ile İl protokolü öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, öğrencilerle karne hatırası olarak günün anısına hatıra fotoğraf çektirdi.
Çinigaz Doğalgaz Sevin Akdoğan İlkokulundaki karne dağıtımına Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger katıldı.