10.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları İkizhüyük, Zığra ve Alayunt Mahalleleri ile devam etti.
Düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazanın ayımızı kutluyorum. İftarınız mübarek olsun. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Rabbim iftarlarınızı kabul etsin. İftar sofralarımıza katılan İkizhüyük, Zığra ve Alayunt Mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, Ramazan ayımızın mübarek olmasını diliyorum, dedi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu. Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli Alayunt Mahalle Muhtarı Mehmet Erdoğmuş, İkizhüyük Mahalle Muhtarı Veysel Uygun, Zığra Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşildağ, İkizhüyük, Zığra ve Alayunt Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.