12.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları Çalca, Kırgıllı ve Yeni Bosna Mahallelerinde kurulan iftar sofraları ile devam etti.
Düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazanın ayımızı kutluyorum. Bu sofralar sizin. Biz sadece sizleri bir araya getiriyoruz. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İftar sofralarımızı güzelleştiren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum, dedi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu. Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli Çalca Mahalle Muhtarı Mustafa Esen, Kırgıllı Mahalle Muhtarı İdris Er, Yeni Bosna Mahallesi Muhtarı Sadık Bal Çalca, Kırgıllı ve Yeni Bosna Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.