13.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları Akkent mahallesinde devam etti.
Bu Ramazan ayında 49 Mahallemiz de düzenlenecek olan iftar programlarında Akkent mahalle sakinleri Ramazan ayının bereketini paylaştı.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğulu iftar öncesi Akkent mahallemizde kurulan masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazanını tebrik ederek sohbet etti.
Düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Ramazan ayının bereketini mahalle iftarları sayesinde hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. Bugün evinize gitmeyip bizimle aynı iftar sofrasına oturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz bizimle, komşularınızla birlikte olmayı seçtiniz. Allah bu kardeşlik, birlik ortamını ülkemizde daim kılsın. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermesin, dedi.
Mahalle iftarlarının çocuklar açısından da ayrı bir önem taşıdığını kaydeden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğulu, Kütahya da ramazan her noktada her mahallede ayrı bir güzellikte yaşanıyor. Çocuklarla beraber zengin, fakir, yaşlı, genç ayırt etmeden bir aile gibi aynı sofranın etrafında bir ekmeği paylaşıyoruz. Mahalle iftarlarımızla da çocuklarımızın ileride bu yılları hatırlayacak anıları olacak dedi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu. Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Akkent Mahalle Muhtarı Bayram Ünal, Akkent Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.