14.6.2017

BAŞKANIMIZ MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak organize ettiği sahur programında, Mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkanımız hem mahalle muhtarlarıyla sohbet etti hem de mahallelerde yapımı devam eden hizmetler hakkında Mahalle Muhtarlarına bilgiler verdi.
Muhtarlara her zaman büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi olarak temel hedefimiz vatandaşlarımıza kaliteli, huzurlu, yaşanılabilir bir Şehir oluşturmak. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Ben Ramazan ayımızın mübarek olmasını diliyorum, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, dedi.
Toplantı sonunda söz alan Mahalle Muhtarlarımız, mahallelerimizin ve şehrimizin genel sorunlarını dile getirerek çözümü konusunda istişare yapıldı.
Düzenlenen Sahur programına, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli, Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz, Mahalle Muhtarları ve tüm birim Müdürlerimiz katıldı.