14.6.2017

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Tomruk ile teşkilat üyeleri Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna kabullerinden dolayı teşekkür eden MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tomruk, Kütahyamıza hem yatırım hem sanayi noktasında sosyokültürel çalışmalarla ilgili sürekli projeler üreteceğiz. Artık Kütahyada birlikte hareket edilmeli. Bu durumu tadından yenmeyen bir aş haline getirmemiz gerekiyor. Yıkıcı bir muhalefet olma derdimiz yok. Amacımız doğruyu en iyi şekilde uygulamak dedi.
MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk ile ekibine görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, 15 Temmuzda yaşanan bu hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimi ile beraber şunu hep birlikte gördük ki, bizim bizden başka dostumuz yok. Biz birlikte, bir arada olduğumuz zaman, bir olduğumuz zaman iri olabiliyoruz, diri olabiliyoruz. Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli hem yeni kapı ruhunda, hem de akabinde referandumla ilgili süreci başlatan kişi olarak gerçekten Türkiyenin birlikteliğine en önemli katkıda bulunanlardan biri oldu. Ben Sayın başkanın şahsında tüm teşkilatınıza tekrar teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum, dedi.