16.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları Sultanbağı, Börekçiler, Ok Meydanı ve Gültepe Mahallelerinde kurulan iftar sofraları ile devam etti.
Bu Ramazan ayında 49 Mahallemiz de düzenlenecek olan iftar programlarında Sultanbağı, Börekçiler, Ok Meydanı ve Gültepe Mahalleleri sakinleri ile Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşadık.
Düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazanın ayımızı kutluyorum. Bu sofralar sizin. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İftar sofralarımızı güzelleştiren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum, dedi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu. Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Fatih Kölgeli, Sultanbağı Mahallesi Muhtarı Muhittin Karabulut, Börekçiler Mahallesi Muhtarı İsmail Arı, Ok Meydanı Mahallesi Muhtarı İbrahim Kocatürk ve Gültepe Mahallesi Muhtarı Celal Batmaz, Daire Müdürlerimiz ve Sultanbağı, Börekçiler, Ok Meydanı ve Gültepe Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.