17.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları Bahçelievler, Evliya Çelebi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde kurulan iftar sofraları ile devam etti.
Bu Ramazan ayında 49 Mahallemiz de düzenlenecek olan iftar programlarında Bahçelievler, Evliya Çelebi ve Mehmet Akif Ersoy Mahalleleri sakinleri ile Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşadık.
İftar öncesi masaları tek tek gezen Belediye Başkanım Kamil Saraçoğlu; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazanın ayımızı kutluyorum. Bu iftarları artık Kütahya da geleneksel hale getirdik. Bu sofralar fakir sofraları değil, tüm hemşerilerimizin zengin, fakir, akraba, komşu tüm mahallelerimizin katıldığı birlikte olduğu bir yer oldu. Bu sofralar sizin. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İftar sofralarımızı güzelleştiren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum, dedi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu. Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ramazan Çatladan, Evliya Çelebi Mahallesi Muhtarı Halil Turan, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ömer Sarıçam, Daire Müdürlerimiz ve Bahçelievler, Evliya Çelebi ve Mehmet Akif Ersoy Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.