18.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları Kumarı, Aydoğdu, Osmangazi, Ziraat Mahallelerinde kurulan iftar sofraları ile devam etti.
İftar öncesi masaları tek tek gezen Belediye Başkanım Kamil Saraçoğlu, tüm hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayarak, Oruçlarının kabul olmasını diledi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Kumarı Mahallesi Muhtarı İbrahim Aslandoğdu, Aydoğdu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yaşar, Osmangazi Mahallesi Muhtarı Şerif Kartal, Ziraat Mahallesi Muhrarı Zeki Beyaz, Daire Müdürlerimiz ve Kumarı, Aydoğdu, Osmangazi, Ziraat Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.