19.6.2017

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları Kirazpınar, Civli, Şair Şeyhi Dumlupınar ve Bölcek Mahallelerinde kurulan iftar sofraları ile devam etti.
İftar öncesi masaları tek tek gezen Belediye Başkanım Kamil Saraçoğlu, tüm hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayarak, Oruçlarının kabul olmasını diledi.
İftar yemeğine; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Kirazpınar Mahallesi Muhtarı Muharrem Korkmaz, Civli Mahallesi Muhtarı Ahmet Çırak, Şair Şeyhi Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Bayram Bunar, Bölcek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Girgin Daire Müdürlerimiz ve Kirazpınar, Civli, Şair Şeyhi Dumlupınar ve Bölcek Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.