19.6.2017

Kütahya Belediyesi tarafından şehit yakınları ve aileleri onuruna iftar programı düzenlendi.
Şehit aileleri iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Bu ülke için canını verenlere minnettarız dedi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde şehitlerin aileleri ile görüşerek, dilek ve istekleri dinlendi.
Yemek sonrası konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; şehit aileleri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye olarak her zaman şehit ailelerinin yanında ve destekçisi olacaklarını belirten Başkanımız Bu güzel vatanın savunulması ve bu vatanın ilelebet payidar olması için şehit verdiğimiz evlatlarımızı bir kez daha rahmetle minnetle ve şükranla yad ediyorum; ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bu toprakları vatan yapmak için gözünü kırpmadan canını veren bütün aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnetle anıyorum dedi.