22.6.2017

Müslümanların en kutsal gecelerinden olan ´Kadir Gece´si nedeniyle Kütahyada camiler doldu taştı. 7den 70e katılım sağlayan vatandaşlarımız Kur-anı Kerim tilaveti ve dualarla bu güzel geceyi huşu içinde yaşadı
Kütahya Belediyesinin geleneksel hale getirdiği, Kadir Gecesi dolayısı ile Laleli Camii, Takvacılar Camii ve Ulu Camii de kurulan stantlarda Hemşehrilerimize 6.000 adet helva dağıtıldı.
Kadir Gece´sinde teravih namazı sonrası vatandaşlarımıza helva dağıtan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahyalıların Kadir Gecesini kutlayarak; 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemiz kutlu olsun. Kadir Gecesi, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel bir gecedir, dedi.