23.6.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Osmangazi elektrik dağıtım anonim şirketi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Osmangazi elektrik dağıtım anonim şirketi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Sedat Oktar, Ak Parti Milletvekili Şükrü Nazlı,Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık ve Fatih Kölgeli, İlçe Belediye Başkanları, Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi işletme müdürü Kamil Uğur Mumcu, Zorlu Enerji Genel Müdürü İnanç Salman, Zorlu Enerji Kamu İlişkiler Direktörü Servet Bahadır, Basın Mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar sonrası OEDAŞ yetkilileri tarafından katılım için teşekkürlerin sunulmasının ardından iftar programı dualar eşliğinde son buldu.