24.6.2017

Ramazan Bayramı arifesinde Kütahya il protokolü ve şehit yakınları Hava Şehitliği ile Polis Şehitliği’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Ramazan Bayramı sebebiyle Arife günü Hava Şehitliği ile Polis Şehitliği’ni ziyaret edip, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı, şehit yakınlarıyla dua etti.

Şehit aileleriyle tek tek bayramlaşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Şehit ailelerine tekrar başsağlığı diledi.

Hava Şehitliği ile Polis Şehitliği’ni ziyaretine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Akın Akkaya, Şehit aileleri, STK Temsilcileri, askeri erkan ile bazı daire müdürleri eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.