25.6.2017

Kütahya, Ramazan Bayramı heyecanını Ulu Camii de yaşadı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yaşlısıyla, genciyle Ulu Cami'ni dolduran hemşehrilerimiz, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve İl Protokolü ile birlikte bayram namazını kıldı.
Bayram namazı sonrası Camide bayramlaşma gerçekleştirildi.
Daha sonra Kütahya Belediyemiz Bayram namazı çıkışı halkımıza çay ve simit ikramında bulundu. Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Ulu Camide hemşehrilerimizle tek tek sohbet ederek bayramlarının hayırlı geçmesini diledi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların toplumda önemli yerlere sahip olduğunu ifade ederek, Ramazan ayı boyunca çoğu mahallemizde iftar sofraları kurarak vatandaşlarımız ile birlikte oruç açtık. Bu birliktelik bizim için çok önemliydi. Katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Her yerde Kütahya da Ramazan bir başkadır diyoruz. Ramazanı dolu dolu geçirdik. Ülke Tvde 30 gün boyunca Şehrimizi Ulusal medyada tanıttık. Ayrıca Zafer meydanında Ramazan ayı boyunca ramazan şenliklerinde Kültürel faaliyetlerimiz ile vatandaşlarımıza hizmet sunduk. Hep birlikte Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben tüm hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum, dedi.