28.6.2017

Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin, Belediye Kültür Sarayın da gerçekleştirilen programda Belediye personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşma programına Belediye Başkan Yardımcımız Galip Gültekin ve Murat Arık, daire müdürlerimiz ve tüm birim personelimiz katıldılar.
Bayramlaşma programında konuşan Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin; Çok kıymetli çalışma arkadaşlarım hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Bugün siz çalışma arkadaşlarımızla bayramlaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hepinizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi.
Daha sonra Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin ve Belediye Başkan Yardımcımız Murat Arık, tüm personelimiz ile tek tek bayramlaştı.