29.6.2017

Hasan Polatkan Caddesinde görev yapmakta olan Belediye temizlik işçisi personelimiz Ahmet Horata çalışma esnasında 5.900 TL para buldu. İşçimiz Belediyemizdeki yetkili mercilere teslim ettiği parayı, Başkan Vekilimiz Galip Gültekin nezdinde sahibine teslim edildi. Asgari ücretle çalışan temizlik işçisi Ahmet Horata, Haramdan hiçbir zaman fayda gelmez. Her zaman cebinden daha fazlası çıkar. Haramdan da bir şey elde edilmez. dedi.
Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin; Ben arkadaşımızı bu vicdanlı ve ahlaklı davranışından dolayı kutluyorum. Kendisini de bu asil davranışından dolayı tebrik ediyorum dedi.
Paranın sahibi olan Hasan Yavaşçı da temizlik işleri personelimize ve Başkan Vekilimiz Galip Gültekine teşekkür etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.