30.6.2017

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, , Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı başta olmak üzere Kütahya Heyeti, Kütahyanın Unesco Yaratıcı Şehirler Ağına dahil olma çalışmaları kapsamında Unesco Genel Direktör Yardımcısı Francesco Bandarin'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Kütahya da el sanatları ve zanaatın önemi vurgulanırken, şehrimizdeki sanat dallarının ve kültürel değerlerin zenginliği Direktör Yardımcısı ile paylaşıldı. Bandarin ise gerçekleştirilen bu üst düzey ziyaretin Kütahyanın istek ve bağlılığını gösterdiğini ifade ederek, şehrin ağa katılmasının Ağa önemli katkılar getireceği ifade ettiler. Toplantı sonrasında Belediye Başkanı Saraçoğlu ve Kütahya Milletvekili Nazlı Direktör Yardımcısına hediye takdim ettiler.