3.7.2017

Geçtiğimiz günlerde Hasan Polatkan Caddesinde görev yapmakta olan Belediye temizlik işçisi personelimiz Ahmet Horata çalışma esnasında bulduğu 5.900 TL parayı Belediyemizdeki yetkili mercilere teslim ederek örnek bir davranış sergilemişti.
Bu davranışından dolayı temizlik işçisi personelimiz Ahmet Horataya teşekkür eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Temizlik işleri Müdürlüğüne giderek Ahmet Horataya bir miktar para ödülü ve teşekkür belgesi verdi.
Göstermiş olduğu duyarlılık ve dürüstlüğün önemine değinen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ben Ahmet kardeşime göstermiş olduğu hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyorum. Aynı durum diğer işçi kardeşlerimin başına gelse onlarında aynı duyarlı davranışı sergileyeceğini düşünüyorum. Bu bizim insanlık vazifemizdir. Bizim personelimize her zaman söylediğimiz bir şey var, İş yaparken kaytarabilirsiniz, belki şefiniz, müdürünüz görmeyebilir ama bizi yukarda Allahın gördüğünü hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Bu bilinçle işini yapan herkese teşekkür ediyor, Ahmet Horata kardeşimi kutluyorum, dedi.