11.7.2017

Kütahya Merkeze bağlı İhsaniye Köyü Mezarlık mevkiinde askeri araçla kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Er Çınar Taşın naaşı defnedilmek üzere memleketi Kahramanmaraşa törenle uğurlandı.

Şehit Jandarma Er Çınar Taşın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu tören alanına getirildikten sonra saygı duruşunda bunulup özgeçmişi okundu.
İl Müftüsü Hüseyin Hazırların duasının ardından şehit Jandarma Er Çınar Taşın naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraşın Afşin ilçesine gönderildi.
Kütahya İl Jandarma Komutanlığındaki uğurlama törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, İshak Gazel ile Ahmet Tan, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile askeri erkan katıldı.