12.7.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İşkur Müdürü Kamil Uçan ile Halil İbrahim Yılmaz El Sanatları Eğitim Merkezinde açılacak Olan Kurslar için protokol imzaladılar.
Açılacak olan kurslar Kütahya Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve İşkur işbirliğiyle açılacağını söyleyen, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu protokolün içeriği hakkında da bilgi verdi.
19 Temmuz 2017 tarihinden itibaren Doğal Taş İşleme, Gümüş Takı İşleme, Hasta ve Yaşlı Refakatçisi, Ön Muhasebe olmak üzere 4 kurs açılacaktır. Daha sonraki zamanlarda Pazarlama ve Parakende Satış Görevlisi Kursu açılması planlanmaktadır.Kurs merkezi Halil İbrahim Yılmaz El Sanatları Eğitim Merkezi olarak belirlenmiştir, dedi.
Ayrıca ders saatleri ve servis hahkkındada bilgi veren Başkan Sarçoğlu; Ders saatleri hafta içi hergün 09.00/16.10 arasındadır. Gidiş ve geliş için servis, öğle yemeği ve temizlik malzemesi Belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Her bir kursa 20 kursiyer gelmesi planlanmaktadır. Doğal Taş İşleme ve Gümüş Takı İşleme kursların eğiticileri Belediyemiz tarafından diğer kursların eğiticileri Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilecektir. Kursiyerlerin günlük ders ücretleri ise İşkur tarafından karşılanacaktır, dedi.