21.7.2017

43. Kütahya Fuarı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Kütahya Fuarı'nın 43'üncü yılı etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş Kütahyalılar ile buluştu.
İlyas Yalçıntaş, Fuar alanında hayranlarının yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileri arasında sahneye çıktı. Genç şarkıcı, İçimdeki Duman, İncir, Olmazsa Olmazımsın ve Sadem isimli romantik şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kütahyalılar konsere yoğun ilgi gösterdi.
Simge Sağın konseriyle başlayan Kütahya Fuarı 43. yılı Etkinlikleri bu hafta İlyas Yalçıntaş konseriyle devam etti. Ünlü sanatçıların konser vereceği Kütahya Fuarında 24 Temmuzda Tuğba Yurt, 25 Temmuzda Derya Uluğ, 28 Temmuzda da Ferman Toprak sahne alacak.
Konser sonrası Kütahya Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Mehmet Zenci, İlyas Yalçıntaşa günün anısına Çini tabak hediye etti.