2.8.2017

Kütahya Belediye Meclisimizin Ağustos ayı toplantısı, 01.08.2017 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimizde, 2017 yılı Kurban Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan pazarında küçükbaş hayvan ve büyükbaş hayvanların satışının yapılması için PADOK fiyatları, Serbest Hayvan girişi, İşgaliye harcı ve Nakliye bedellerinin tespit edilmesi konusu, Kentimizin doğu kesiminde; yeni çevre yolunun kesinleşen projesine göre Kütahya Kenti Yeni Çevre Yolu Güzergahı Kontrol Alanı- yapı yasağı uygulanacak alanın daraltılması, Siner Mahallesi 203 ada, 1 no.lu parsel alanında imar planı değişikliği konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz ve Daire Müdürlerimiz katıldı Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.