3.8.2017

43. Kütahya El Sanatları ve Turizm Fuarı'nın son iki gününde gerçekleştirilen Kütahya Belediyesi 11. Geleneksel İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonası tamamlandı.
11. Geleneksel İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonası sonrası konuşan Ahmet ARABACI, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Kütahya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. "Bu organizasyonun bu sene 11.sini gerçekleştiriyoruz. Geleneksel hale gelen bu organizasyonumuza pek çok ilimizin kulüpleri, Antrenör ve sporcuları da büyük bir coşkuyla katılmakta ve ciddi bir tesanütün sağlanması kendiliğinden gerçekleşmiş olmaktadır. Katılımcı tüm kulüplerimize antrenör ve sporcularına, maçları yönetmek üzere gelen Federasyonumuzun değerli hakemlerine teşekkür ediyorum, dedi.
Eskişehir, Burdur, Bursa, Bilecik, Kütahya ve diğer illerden 250 civarında sporcu katıldığı 11. Geleneksel İller Arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasına katılan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu sporculara başarılar diledi.