17.8.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ak Parti Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ihale aşaması tamamlanan ve 2016 yılı Mayıs ayında yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.
Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ak Parti Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel inşaat çalışmaları hakkında Bölge Müdürü Adnan Kayımdan bilgiler aldı.
Orman Genel Müdürlüğünce arsa karşılığı 9.250 m2 kapalı alanı bulunan Orman Bölge Müdürlüğü binası inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Adnan Kayım; Bodrum + zemin ve 3 kat olmak üzere 5 kattan oluşacak idari binamız, Orman Genel Müdürlüğüne ve Kütahyaya yakışır bir tesis olacak, dedi.
Sadece Belediyemizin yaptığı projelerin değil Kütahyaya yapılan her yatırımın her projenin takipçisi olmaya devam edeceğiz diyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya da ben değil biz kavramını oluşturuyoruz. İşimiz, gücümüz, sevdamız Kütahya sloganı ile çıktığımız bu yolda tüm Kurumlar ile birlikte Kütahyanın bir adım daha ileriye gitmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz, dedi.