1.9.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, geleneksel hale gelen Bayramlaşma töreninde Ulu Camide Kütahyalılar ile bayramlaştı.
Tüm sivil - resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş bayramlaşmak için Ulu Camide bir araya geldi.
Ulu Cami'ni dolduran vatandaşlar, İl protokolü ile birlikte bayram namazını kıldı. Kılınan namazın ardından Başkan Saraçoğlu vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak Kurban Bayramlarını kutladı.
Bayramlaşmanın ardından Kütahya Belediyesi tarafından halka simit ve çay ikram edildi.
Geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile İshak Gazel, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Merkez Valisi Mustafa Tekmen, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.