5.9.2017

Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Belediye Kültür Sarayın da gerçekleştirilen programda Belediye personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşma programına Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Kölgeli ile Ali İhsan Ertaş, daire müdürleri ve tüm birim personelleri katıldılar.

Bayramlaşma programında konuşan Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin; Çok kıymetli çalışma arkadaşlarım hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Bugün siz çalışma arkadaşlarımızla bayramlaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kurban Bayramını tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi.

Daha sonra Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin ve Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş ve Birim Müdürleri tüm personel ile tek tek bayramlaştı.