14.9.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulan NG Kütahya Seramik'in, 150 milyon lira yatırımla kurduğu "15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İncelemelerde Belediye Başkanına eşlik eden NG Kütahya Seramiğin Kurucu Başkanı Nafi Güral, Türkiyede ve Avrupada tek olan 120x240, 120x120, 60x240, 60x160 ölçülerinde tek parça granit seramikleri tanıtarak, Kütahya 2 .Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulan ve firmanın teknik granit seramik üretim kapasitesini artıracak "15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası" için 150 milyon liralık yatırım yapıldığı bilgisini verdi. NG Kütahya Seramik Kurucu Başkanı Nafi Güral, NG Kütahya Seramik ürünlerinin yapım aşamalarını Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna gösterdi.
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna hediye takdim etti.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yapılan yatırımlar için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.