20.9.2017

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Gazi ünvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Gazi dernekleri temsilcileri, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; 19 Eylül Gaziler Günü içinde bulunduğu hafta münasebetiyle ben öncelikle vefat eden gazilerimizi rahmetle anıyorum. Yaşayan gazilerimize hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Vatanımızın savunması için canlarını seve seve ortaya koyarak bu fedakârlığı gösteren gazilerimiz, elbette her türlü takdire şayandır. Onlar bize emanettir. Şehitlerimiz, şehit ailelerle birlikte gazilerimizle de her zaman birlikteyiz. Onların yanındayız. Her türlü desteği, bize düşen vazifeyi yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyor, bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Haftasını kutluyorum, dedi.