28.9.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinin Vizyon projelerinden biri olan ve yapımı devam eden Yeni Hizmet Binasını Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile Ahmet Tan, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ile birlikte gezerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Yapımına 7 Eylül 2016da başlanan ve toplamda içersin de 200 araçlık otopark, konferans salonu, ve çevre düzenlemeleri ile toplamda 38 bin metre karede Selçuklu mimarisinde ön planda olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yeni belediye hizmet binasının önümüzde ki yıl hizmete gireceğinin bilgisini paylaştı.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Şuanda daha önceden iş hanı amacı ile yapılan bir binada hizmet vermekteyiz ve bina bize küçük gelmekte bundan dolayı şehrin 11 farklı kesiminde belediyeye ait müdürlükler ile vatandaşa hizmet götürüyoruz. Yeni Hizmet Binamız ile birlikte Makine İkmal ve İtfaiye Müdürlüklerimiz haricinde tüm birimlerimizi tek çatı altında toplamış olacağız. Yapılan binada ayrıca 200den fazla araca hizmet verecek olan otopark ile bir örnek teşkil edecek ve Kütahyada ki otopark sıkıntısını bir nebzede olsa rahatlatacaktır, dedi.