29.9.2017

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Şehrimizin uzun yıllar su ihtiyacını karşılayacak olan Atık Su Arıtma tesisini, Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile Ahmet Tan, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ile birlikte gezerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Atık Su Arıtma Tesisini yerinde inceleyen Başkan Saraçoğlu ve beraberinde ki heyet projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldılar.
Atık Su Arıtma Tesisi projesinin büyük bir kısmının Avrupa Birliği bütçesinden karşılandığını söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ulusal Bütçeden de destek alıyoruz. Kütahya Belediyesi olarak sadece geri kalan %9luk kısmı Belediyemiz tarafından karşılanıyor. Atık Su Arıtma tesisi gelecek nesiller adına daha temiz bir Kütahya için gerekli. Bu proje Türkiyeye ve komşu illere örnek olacak, dedi.