29.9.2017

Kütahya Belediyesi tarafından yapılan 1453 Toplu Konut İnşaatı hızla devam ediyor.
Parmakören Mahallesinde mevcut 300 dönüm arazi üzerine 72 bloktan oluşacak olan ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde 1453 adet daire bulunmaktadır. Bu yapıların içerisinde; 1 adet pasaj, 1 adet ticari merkez, tenis kortları, futbol, basketbol, voleybol sahaları ve halı saha ile birlikte 2 adet su deposu ve açık otopark olacak.
1453 toplu konut inşaatını Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile Ahmet Tan, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ile birlikte gezen Başkan Saraçoğlu , Akkent Mahallesindeki 1453 toplu konut inşaat alanında incelemelerde bulundu.
300 dönümlük arazide kurulan Parmakören 1453 Toplu Konut projesinin, 280 milyon TLye mal olduğunu belirten Başkan Saraçoğlu, Kütahyada yeni bir şehir doğuyor. İnşaat kalitesi ve yapısı ile şuana kadar yapılan inşaatların üzerinde bir kalite gözeterek bu projemizi gerçekleştiriyoruz, dedi.