4.10.2017

Kütahya Belediye Meclisimizin Ekim ayı toplantısı, 03.10.2017 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimizde, Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi yerleşkesi imar planı revizyonu konusu, Bölcek Mahallesi 306 ada, 1 no.lu parsel alanında imar planı değişikliği konusu, mülkiyetleri belediyemize ait olan kira süreleri 31.12.2017 tarihinde sona erecek olan gayrimenkullerin kira sürelerinin uzatılıp uzatılmayacağı konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı