17.10.2017

Kütahya Belediyesi, 2017-2018 Kültür Sanat sezonu düzenlenen Gençlik Konseri ile devam etti.
Kütahya Belediyesinin kültür etkinliği kapsamında düzenlediği konserde Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, Kütahyada düzenlenen Gençlik Konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Zafer Meydanında gerçekleşen konsere Binlerce gencin katıldığı Gençlik konserine Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi. Buray; 'Mecnun, Seni Sevmiyorum Artık, Sen Sevda Mısın, Aşk Mı Lazım, Kimsenin Suçu Yok, Olmadı' gibi eserlerini seslendirdi. Alanı dolduran coşkulu kalabalık da hep birlikte şarkılara eşlik etti. Burayın sahne performansı izleyenlerden büyük beğeni aldı. Konsere katılanlar doyasıya eğlenip dans ederken renkli görüntüler oluştu.
Sahneye çıkarak şarkıcı Buraya günün anısına hediye takdim eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Burayı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Başkan Saraçoğlu, Sosyal etkinliklere önem vererek Şehrimizde halkımızın kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması için Kütahya Belediyesi olarak bu programı organize ettik. Gerek kültürel, gerek sosyal programlar ve diğer alanlardaki hizmetlerimiz ile gece gündüz her zaman sizlerin yanında olacağız, dedi.