26.10.2017

Sanatsal ve kültürel etkinliklerle Kütahya da ki sosyal yaşamı renklendiren Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen komedi türünde ki Çocuk İstiyorum tiyatro oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezin de sahne aldı.
Bekir Aksoyun tarafından kaleme alınan iki perdelik Çocuk İstiyorum oyununda sürprizler adeta havada uçuşuyor. Kilolarından şikâyetçi çok zengin bir adam, diğer taraftan evlenmeyi kafasına koymuş çok kurnaz bir kadın, uzun boyu, karizması, fit ve sağlıklı görünümüyle popüler olmaya mahkûm bir doktor, Zekasına olmasa da güzelliğine oldukça güvenen bir kadın. Tugay Kantürkün yönettiği Çiçek Dilligil, Bekir Aksoy, Kemal Başar ve Defne Bölükbaşıoğlu gibi birçok usta ismin sahne aldığı oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.
Oyunun sonunda usta tiyatro sanatçıları, Kütahya Belediyesinin Kültürel Belediyecilik anlayışıyla ve tiyatro verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ettiler.
Daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş ve Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik usta oyuncuları performansından dolayı tebrik ederek günün anısına çini tabak hediye ettiler.