28.10.2017

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Cumhuriyet´in 94. yıl dönümü kutlamaları Kütahya´da coşkuyla başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´na çelenk sunuldu.
Tören Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay Ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.
Çelenk sunma törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay Ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, daire müdürleri, askeri erkan ve STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.