28.10.2017

BAŞKAN SARAÇOĞLU GÖZÜMÜZDEN VİZÖRÜMÜZE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği tarafından hazırlanan Gözümüzden Vizörümüze isimli fotoğraf sergisi açılışına katıldı.
Açılış, sonrası sergiyi gezen Başkan Saraçoğlu anı defterini imzaladı. Başkan Saraçoğlu anı Anı defterine şunları yazdı; Evliya Çelebi Fotoğraf Derneğinin açmış olduğu sergide zamana yolculuk yaparak ve zamanı durdurarak güzel manzara ve enstantane yakalamışlar. Bu noktada fotoğraf çeken ve bunları kamuoyu ile paylaşan sanatçılarımızı tebrik ediyorum
33 eserin sergilendiği Gözümüzden Vizörümüze fotoğraf sergisi 5 Kasım Pazar gününe dek ziyaret açık olacak.
Sera AVMde düzenlenen açılışa Vali Ahmet Hamdi Nayirin yanı sıra Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri ile sanatseverler katıldı.