3.11.2017

Kütahya Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı, 02.11.2017 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisinde ilk olarak "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına giriş süreci ile alakalı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından Meclis üyelerine bilgiler verildi. Daha sonra,2018 yılı Performans bütçenin görüşülmesi, 2018 Mali yılı ve takip eden iki yıla ait Belediye bütçesinin görüşülmesi konusu, Ulu Cami Caddesi-Sokak sağlıklaştırma ve cephe düzenleme projesinin uygulanması işi konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.
Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı